Per aconseguir la major qualitat i eficiència, les nostres vendes es realitzen un cop al mes, concretament l'última semana de mes. Amb això ens assegurem que el temps de maduració sigui el correcte.

El format de venda és en lots de diferents formats, amb un variat de les peces més nobles, envasades al buit en bosses de 500grs aproximadament. A punt per cuinar, posar a la nevera o congelar.

La nostra carn també es ven de forma exclusiva al Supermercat Sebarroja (www.supersebarroja.cat) de Santpedor, a pocs quilòmetres del Mas i grans especialistes en carns de qualitat.

La relació de confiança i de treball conjunt que s'ha aconseguit entre Sebarroja i Mas Ridor ha propiciat que el treball iniciat de forma conjunta es conjumini en un sol objectiu: aconseguir la millor carn amb el millor tracte possible a l'hora de l'elaboració abans de servir a taula.

Al Supermercat Sebarroja hi podreu trobar carn al detall, tant vedella tallada per la planxa, barbacoa, forn, així com broquetes i hamburgueses de diferents tipus.